Coaches in de kijker

"Onze coaches dragen de PURE CHILD-visie uit"

Wil jij ook als coach vermeld worden?

Ben je coach of therapeut en pas met een nieuwe praktijk begonnen? Als de visie van PURE CHILD je aanspreekt en je wilt graag aandacht vragen voor wat jij doet, dan bieden wij jou de kans om je zichtbaar te maken middels een vermelding op deze pagina. Een standaard vermelding kost €50,- per jaar (speciale kortingsprijs 2020).

Interesse? Laat hiernaast je gegevens achter dan kijken we samen of deze samenwerking passend is.

Eva Storm | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Eva Storm

Eva storm, ondernemer Lazuli Training, bezieler van Lazuliwijs en Youniek vzwLazuli Training is the place to be voor bewuste volwassenen die willen groeien in Heart Communication, Coaching, zelfkennis & zelfbewustzijn.

De vzw heeft als doel: kinderen en jongeren fysisch, mentaal, emotioneel en spiritueel te laten ontwikkelen, waar ze leren communiceren en aan zelf reflectie kunnen doen. Eva Storm is coach en trainer in communicatie, coaching, H-NLP, Healing & Ericksoniaanse hypnose. Ze is tevens gespecialiseerd in nieuwe tijdskinderen (hoogsensitief, hoogbewust en met paranormale krachten).

Bekijk Eva’s website >

Lees hier Eva’s artikelen op PureChild >

Kathlien | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Kathlien Bridoux

Kathlien Bridoux is moeder van een zoon. Als doula (geboortecoach), bodyworker, coach en lesgeefster begeleidt ze moeders en vaders in de verbinding met hun kind van kinderwens tot ouderschap. Ze vertolkt de stem van het kind, de baby, de ongeborene en hoe zij op vele manieren ons uitnodigen om steeds meer ons natuurlijke zelf te worden. Zo werkt ze zowel via het lichaam als via gesprek met zwangere moeders, met kinderen of met volwassenen rond hun eigen geboorte of hechting,… steeds weer opnieuw van leven tot Leven. 

Bekijk Kathlien’s website >

Lees hier Kathlien’s artikelen op PureChild >

Vanessa Lauwers | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Vanessa Lauwers

Vanessa is de bezielster van ’t Zonnekind. Een plek waar kinderen leren om terug te stralen. Ze heeft 15 jaar ervaring opgebouwd in het coachen en trainen van mensen, jong en oud in thema’s als communicatie, zelfvertrouwen, assertiviteit, faalangst enz. Vanessa is kind en jongerencoach met een specialisatie in hoogsensitiviteit.
’t Zonnekind is een coach en trainingspraktijk. Kinderen en ouders kunnen er terecht voor 1 op 1 begeleiding. Het online leerplatform is ontstaan om aan de vraag van vele leerkrachten tegemoet te komen om bijscholing te volgen. De specialisaties van het huis zijn hoogsensitiviteit, faalangst, executieve functies en zelfvertrouwen.

Bekijk Vanessa’s website >

Lees hier Vanessa’s artikelen op PureChild >

Tamara Cuypers | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Tamara Cuypers

Tamara Cuypers was ooit professioneel muzikante en 20 jaar leerkracht in het Kunstonderwijs, tot haar andere passie (wel-Zijn) zo aan haar ging trekken, dat ze besloot al haar energie daarop te focussen. Vandaag is ze mindfulness trainer voor kinderen, jongeren en volwassenen, kinderyogatherapeut, kindertolk en hypnotherapeut. Haar droom is dat aandacht voor welzijn en mindfulness op school net zo gewoon wordt als fysieke gezondheid en sport op school. Daarom geeft ze nu ook opleidingen tot mindfulle leerkracht en muzische & mindfulle kinderyogadocent.

Bekijk Tamara’s website >

Lees hier Tamara’s artikelen op PureChild >

Briony vanden Busche | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Briony Vanden Bussche

Briony is oprichter van de Elfenschool. Ze is singer-songwriter, auteur van kinderboeken en creëert innovatieve educatieve methoden waarbij cognitieve vaardigheden, artistieke expressie en persoonlijke ontwikkeling worden geïntegreerd in hedendaagse sprookjes en liedjes. Ze richtte een innovatieve basisschool op in België en was enkele jaren directeur. Ze is oprichter van een privéschool voor jongeren. Ze lanceerde de afgelopen 12 jaar verschillende initiatieven met evenementen tot 3000 bezoekers op het gebied van onderwijs en bedrijfsleven. Ze is visionair, internationale ondernemer, trainer en bedenker van de Quantum Shift-methode.

Bekijk Briony’s website >

Lees hier Briony’s artikelen op PureChild >

Manon Mercier | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Manon Mercier

Manon Mercier is ergotherapeut en oprichter van de ergotherapiepraktijk ErgoEzel te Duffel. Manon is bijgeschoold aan het Belgisch instituut voor Animal Assisted Therapy en gespecialiseerd in ergotherapie met assistentie van Ezels. Samen met kind en ezel richt ze haar ondersteuning op het versterken van (zelf) vertrouwen, verbeteren van sociale vaardigheden, frustraties kunnen tolereren, kunnen omgaan met emoties en zichzelf kunnen ontspannen.
Naast individuele ergotherapie biedt ErgoEzel ook gezinsversterkende activiteiten aan zoals de Ezelwandelingen.”

Bekijk Manon’s website >

Lees hier Manon’s artikelen op PureChild >

Björn Accoe | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Björn Accoe

Björn Accoe staat voor ondernemingszin, creativiteit en kinderen. Ondernemingszin en creativiteit zijn voor hem onlosmakelijk met elkaar verbonden. Oprichter van IdeeKids en auteur van het boek: “WIJTIJD“

Bekijk Björn’s website >

Lees hier Bjorn’s artikelen op PureChild >

Corina Elzenaar | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Corina Elzenaar

Corina Elzenaar is moeder van 2 dochters en oma van Kyara. Alle drie met levensuitdagingen als PDD-Nos, HSP en Kyara was premature met een chronische darmafwijking. Naast massagetherapeut en coach heeft zij haar eigen wellnesscentra. Corina is winnaar van “Creativiteits Wellness” award in 2012. Haar kleinkind Kyara bracht kindermassage op haar pad en zo ontstond Happy Kids Massage. Kindermassage is in deze tijd zo’n waardevolle aanvulling voor een gezonde opvoeding en ontwikkeling.

Bekijk Corina’s website >

Lees hier Corina’s artikelen op PureChild >

Guy Stevens | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Guy Stevens

Guy Stevens is een ervaringsdeskundige op het vlak van de natuurlijke ontwikkeling en het leerproces bij kinderen tot 8 jaar. Vanuit zijn vroegere onderwijspraktijk als leerkracht bewegingsopvoeding heeft hij via observatie en zelfstudie een bepaalde expertise opgebouwd.

In 2018 heeft hij Werkgroep Ont-wikkelend Leren-WOL opgericht. Met een 20-tal leden zijn zij op wetenschappelijk onderbouwde manier van mening dat we jonge kinderen best benaderen vanuit hun natuurlijke ontwikkeling en niet vanuit de heersende cognitieve normen.

Bekijk Guy’s website >

Lees hier Guy’s artikelen op PureChild >

Maggie Nauwelaers | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Maggie Nauwelaers

Maggie Nauwelaers is Nature-Based begeleider, Kinderyoga en Kundalini Yoga docent, Helend dans begeleider, auteur van ‘Hartenmagie voor kinderen en hun begeleiders’ (Nature-Based begeleiding van kinderen naar zelfliefde en hun authentieke kracht) en het daarbij horend boek Eenheidspaard (Kinder-doe-verhaal-boek gebaseerd op deze visie).

Bekijk Maggie’s website >

Lees hier Maggie’s artikelen op PureChild >

Manon Wellens | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Manon Wellens

Manon Wellens, kunstzinnig therapeute, eveneens moeder van drie prachtige, zelfbewuste kinderen.
Richtte in in 2012 Gardevias op, een centrum voor nieuwetijdskinderen.
De rode draad? Begeleiding van nieuwetijdskinderen, in alle levensdomeinen, met veel liefde…tot ze zichzelf weer (her)ontdekken met al hun talenten.
Therapie, reiki, oudercoaching, studiebegeleiding, huiskamerlezingen…met als doel een brug te bouwen tussen nieuwetijdskinderen en hun omgeving.
Kinderen opnieuw laten dromen, hun licht leren uitdragen, hen leren dat hun ‘anders’ zijn een kwaliteit is en gezien mag worden!

Bekijk Manon’s website >

Lees hier de artikelen van Manon op PureChild >

Patricia Smet | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Patricia Smet

Bewustzijnswerker, openhartige netwerker, liefdevolle vrouw, engel en transformator. Actief geweest in het onderwijs en in het bedrijfsleven. Schrijven, communicatie, overvloed, sjamanisme, creatief zijn met kleur zijn enkele passies van me. Vanuit mijn ervaringen en verworven wijsheid, ondersteun ik graag organisaties en individuele volwassenen en kinderen.

Earth Life Love Energy : E.L.L.E

Bekijk Patricia’s website >

Lees hier de artikelen van Patricia op PureChild >

Jurgen Bex | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Jurgen Bex

Ik heb mij verdiept in het psychische en emotionele welzijn van de mens. Na jaren studies van natuurgeneeswijze en evolutie psychologie heb ik mijn praktijk als naturopaat geopent sedert 2008. Waar ik gepassioneerd te werk ga en steeds in bijleer.

Bekijk Jurgen’s website >

Charlotte Bosteels | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Charlotte Bosteels

Charlotte Bosteels is geïnspireerd kunstenaar en life coach. Ze maakt helende tekeningen waarmee ze rechtstreeks tot de ziel spreekt van kinderen en volwassenen. Op basis van haar zelfgetekende kaarten heeft ze Sehoona ontwikkeld, een eenvoudige transformatietechniek die iedereen kan aanleren en toepassen binnen het gezin en de vriendenkring. Ze geeft lessen en workshops en toont hoe we vandaag op een zachte en vreugdevolle manier kunnen helen, groeien en vanuit ons stralend hart leven.

Bekijk Charlotte’s website >

Charlotte D'halewin | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Charlotte D'halewin

Ik ben Charlotte en ik geloof oprecht dat mensen die vanuit hun hart leven niet alleen hun eigen wereld, maar ook dé wereld kunnen veranderen. 
De geboorte van mijn dochter Ella was een uitnodiging om mijn ware zelf te laten geboren worden.  De afgelopen jaren heb ik niet alleen mezelf ontdekt, maar werd ook mijn missie helder. Het is mijn missie om zoveel mogelijk ouders te helpen om meer vanuit hun hart te leven. Ouders die vanuit hun hart leven geven hun kinderen de kans om de man of vrouw te worden die ze werkelijk zijn.

Bekijk Charlotte’s website >

Sandra Bolte | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Sandra Bolte

Sandra Bolte brengt het oude spirituele gedachtegoed van de Maya’s in de gezinnen. Ze coacht en traint ouders naar Hartgedragen Ouderschap. Het is haar missie dat kinderen worden zoals ze bedoeld zijn. Hiervoor hebben ze ouders nodig die kritisch denken, zichzelf helen, hoofd en hart verbinden met elkaar en hun eigen zielspad bewandelen. Dit doet ze vanuit 24 jaar ervaring in het onderwijs, therapeut en moeder.

‘Alles is energie en door het verhogen van je eigen frequentie word je een positief rolmodel voor je kind.’

Bekijk Sandra’s Website

Sara Pollet | Coach Pure Child Opvoedkundig Magazine

Sara Pollet

Enigma Coach is het alter ego van orthopedagoge Sara Pollet. Haar passie is gezinsdynamiek, ontwikkeling en opvoeding. Ze heeft zich verdiept in opvoedingsondersteuning bij kinderen met een speciale nood, of doelgroepen met een extra vraag (kinderen met al dan niet een label, ouders met al dan niet een zorg, leefgroepen, klassen, justitie, pleegzorg, jeugdzorg,…) Ze is coach in het herstellen en verbeteren van de onderlinge communicatie en verbondenheid. Met als gerichte opvoedingstools de basis de Adleriaanse psychologie en de visie van Positive Discipline. Ze geeft ondersteuning aan gezinnen, kinderen, jongeren en volwassenen. Ze is organisator van gezinsweken in Spanje. Onder de naam Mix Kids organiseert Sara ook kleinschalige kampen en workshops om kinderen te versterken en te zien stralen en groeien.
Sara is moeder van een temperamentvolle zoon en pleegmama van twee prachtige meiden.

Bekijk Sara’s Website

Bekijk hier Sara’s Creatieve Kinderkampen

Hade Cools

Hade, 34 jaar, zinzoeker en mooimaker die verbindt. Ik ben mama van Abel en Astor en vrouw van Dries. Ik inspireer mama’s naar moeitelozer mama & vrouw zijn, door hen te helpen naar een groeiend bewustzijn en een krachtige verbinding met zichzelf en hun gezin. 

Bekijk Hade’s Website

Bekijk hier Hade’s Instagram

Hannah de Vos-Beckers

Hannah startte in 2000 met haar man de vernieuwende school Aventurijn ( Loenen) Vanuit haar uitgebreide ervaring met leren van het leven, schreef zij vele artikelen, blogs en een boek ( “Op Avontuur”) Daarnaast geeft zij vanuit het Kenniscentrum Verrijkend Onderwijs lezingen en advies rondom (thuis) onderwijs.

Bekijk Hanna’s Website

Bekijk hier Hannah’s andere website